Hem actualitzat el nostre catàleg d’activitats literàries a centres escolars aquest 2022.

A continuació, podreu veure més informació de les novetats i el catàleg adjunt amb totes les activitats que oferim. Son activitats gratuïtes en funció de la comanda de llibres que es faci, informa’t per saber més informació.

CREACIÓ D’UN PODCAST LITERARI

Els autors del llibre L’àvia pirata van estrenar el desembre passat un l’àvia pirata podcast link on els fantàstics personatges del llibre expliquen històries, fan tertúlies, ens informen sobre el temps a l’illa dels pirates i el trànsit a alta mar, i molt més!

Cada quinze dies surt un capítol nou del podcast, i això és tota una feinada pels autors! Cal decidir el contingut, fer els guions, gravar el podcast i fer la postproducció.

En aquesta activitat literària, Assumpta Mercader, una de les autores de la novel·la i actriu, compartirà tot el procés de producció d’un podcast. Aquesta activitat està recomanada per a nois i noies de 1r d’ESO i, com sempre, és una activitat gratuita a partir d’una compra mínima d’exemplars o amb un cost addicional.

jordi sierra i fabra web uai
VISITA A LA FUNDACIÓ SIERRA I FABRA

Segur que coneixeu en Jordi Sierra i Fabra, autor del llibre El Festival de les Paraules i bestseller nacionalment i internacionalment, guanyador de premis com el Premi la Galera Joves Lectors o el Premi Edebé Infantil (entre molts d’altres).

Des d’Edicions del Pirata, us proposem anar a visitar la Fundació Sierra i Fabra, a Barcelona, i assistir a una xerrada amb l’autor. Ens explicarà com s’inspira, com és escriure per a públic juvenil i infantil, i molt més! A més, els nens i nenes podran fer-li preguntes personalment.

Aquesta activitat literària per escoles està recomanada a infants de 6è de primària i, com sempre, és una activitat gratuita a partir d’una compra mínima o amb un cost addicional.

 

Bona lectura pirates!