Per contactar directament amb l’editorial, ho pots fer a través del:

93 094 06 41

editorial@edicionsdelpirata.cat


Distribuïdor principal:

Catalunya / País Valencià / Illes Balears / Espanya

Les Punxes Distribuidora, S.L.
c/ Sardenya, 75-81
08018 BARCELONA
Tel. 902 10 75 81 / 93 485 63 10
E-mail: punxes@punxes.es

 

Foreign Rights – Contact with Marina Huguet

Veure distribuïdors de Editorial el Pirata (edició en castellà)

Compra de llibres on-line:

Per a comprar els llibres heu de pitjar el botó afegir a la cistella per al llibre que us interessi. Si el producte té més d’una opció o bé de format o d’idioma, haureu d’escollir prèviament quina és la que desitgeu.

Automàticament s’afegirà a la cistella de compra. Per finalitzar la compra, simplement heu d’anar a veure la cistella i seguir la resta de passos del procés de compra. L’enviament és gratuït a partir de 12,95€ i amb un cost de 6€ per quantitats inferiors. El temps de l’enviament de les comandes va de 3-4 dies hàbils, sempre depenent de la companyia d’enviaments externs, en èpoques de nadal i estiu pot ser més llarg. Per veure la política de devolucions i de compres seguiu aquest enllaç.

Les dades personals aportades en el procés de compra mitjançant els formularis, son exclusius pel procés de compra i no s’utilitzen per cap altre fi.

El pagament sempre és extern al domini www.edicionsdelpirata.cat i hi ha una derivació cap a la pàgina de l’entitat bancària o plataforma de pagament.

El domini www.edicionsdelpirata.cat està protegit amb un certificat de seguretat SSL actualitzat, que garanteix una protecció de la web i de totes les dades aportades pels usuaris.


Comandes d’escoles: 

Podeu contactar directament amb l’editorial a través del formulari d’aquesta pàgina o a través de:

escoles@edicionsdelpirata.cat


Manuscrits: 

Actualment no tenim els mitjans per atendre nous manuscrits. Disculpeu les molèsties.