Us presentem la nova pàgina web de contes infantils i juvenils d’Edicions del Pirata. Ara pots comprar còmodament els llibres des de casa teva o des d’allà on vulguis.

Com fins ara, el portal d’Edicions del Pirata ofereix tot el catàleg de l’editorial, i alhora, hem millorat diversos aspectes.

El site presenta un nou disseny, més clar i dinàmic. També ofereix noves funcionalitats com ara, escollir l’idioma que desitjis rebre els contes. Nou sistema de pagament Bizum, per poder pagar més fàcilment des de l’app del mòbil, sense haver d’introduïr targetes cada vegada.

Altrament, tal i com ofereixen altres portals, volem oferir-vos un 5% de descompte per SEMPRE en tots els productes*. Excepte els llibres de 3,5€. Per poder gaudir de la millor literatura infantil al millor preu.

A més a més, l’enviament és gratuït a partir de 12,95€ de compra a tot el territori, incloses les Illes Balers. De totes maneres es manté l’enviament internacional. Per saber el cost de l’enviament, només cal introduïr l’adreça i el país de destinació i automàticament et dirà el preu d’enviament.

Per comandes grans a països extrangers millor contactar-nos directament al correu:

editorial@edicionsdelpirata.cat

Per tal d’ajustar el preu final als interessos d’ambdues parts.

No perdis l’ocasió de navegar amb nosaltres com autèntics pirates!