Sobre Nosaltres

 

Edicions del Pirata és una editorial infantil i juvenil que publiquem llibres en català i castellà, sota el segell d’Editorial el Pirata, va ser creada l’any 2004. Ens mou l’ànim de promoure l’hàbit de la lectura entre els més joves i creiem que la millor manera d’aconseguir-ho és fent passar una bona estona als nostres lectors.

La lectura és una font inacabable de coneixement i bons moments i, sens dubte, ens permet viure experiències i vides que d’altra manera no coneixeríem. Ens pot portar a altres planetes, a riure sense parar, a conèixer personatges estrambòtics i a moltes i moltes coses. I a més, pot venir acompanyada d’unes fantàstiques il·lustracions! És per aquest motiu i per tots els que se us puguin acudir a vosaltres que us encoratgem a llegir!

A Edicions del Pirata, actualment tenim els nostres títols agrupats en les següents col·leccions que ordenem segons l’edat a la que van dirigides (de menor a major):

Plou i Fa Sol (+4 anys): Tots els títols estan a tot color i amb LLETRA DE PAL i lletra lligada.

Petit Pirata (+5 anys): Tots els títols estan amb LLETRA DE PAL i lletra d’impremta i tenen dibuixos per a pintar.

Tresor del Pirata (+6 anys): Tots els títols tenen il·lustracions a color. El text està en lletra d’impremta.

Àlbums il·lustrats (+6 anys): Conjunt d’àlbums il·lustrats a on les il·lustracions tenen un protagonisme més imponent que en un llibre de lectura. I acostumen a ser de gran format.

Els títols de la col·lecció El Pirata Carbassa estan pensats aproximadament per a partir de 7 anys.

Els títols de la col·lecció El Pirata Carbassa estan pensats aproximadament per a partir de 8 anys.

Els títols de la col·lecció El Servei de Bruixeria de la Tina i la Mina estan pensats aproximadament per a partir de 8 anys.

Hi ha dues franges d’edat per al Comissari Llampec. Una d’elles està pensada per a partir de 8 anys i l’altra per a partir de 10 anys.

Ja s’ha publicat el primer dels títols de la nova col·lecció.

Els títols de la col·lecció El Pirata Verd estan pensats aproximadament per a partir de 10 anys.

Els títols de la col·lecció El Pirata Blau estan pensats aproximadament per a partir de 12 anys.

Edicions del Pirata ofereix propostes didàctiques per a treballar la comprensió lectora i gaudir encara més dels llibres.

“Recordem que les edats recomanades són una estimació feta per l’editorial en base al nivell mig de lectura per a cada edat. Però si sou bons lectors, no dubteu a agafar llibres per sobre de l’edat que se us recomana!”