Edicions del Pirata és una editorial infantil i juvenil que publiquem llibres en català i castellà, sota el segell d’Editorial el Pirata, va ser creada l’any 2004. Ens mou l’ànim de promoure l’hàbit de la lectura entre els més joves i creiem que la millor manera d’aconseguir-ho és fent passar una bona estona als nostres lectors.

La lectura és una font inacabable de coneixement i bons moments i, sens dubte, ens permet viure experiències i vides que d’altra manera no coneixeríem. Ens pot portar a altres planetes, a riure sense parar, a conèixer personatges estrambòtics i a moltes i moltes coses. I a més, pot venir acompanyada d’unes fantàstiques il·lustracions! És per aquest motiu i per tots els que se us puguin acudir a vosaltres que us encoratgem a llegir!

Edicions del Pirata ofereix propostes didàctiques per a treballar la comprensió lectora i gaudir encara més dels llibres.

El nostre equip d’autors i experts en educació infantil esforça per crear contingut original i entretingut, que estimuli la creativitat i la curiositat dels petits lectors. Així, ens assegurem d’oferir un catàleg variat i en constant renovació.

En el nostre lloc web, també trobaràs recursos per a pares i educadors, com a guies de lectura i activitats per realitzar a casa o a l’aula. Acompanya’ns en aquesta aventura d’aprenentatge i diversió per a nens de totes les edats!

“Recordem que les edats recomanades són una estimació feta per l’editorial en base al nivell mig de lectura per a cada edat. Però si sou bons lectors, no dubteu a agafar llibres per sobre de l’edat que se us recomana!”

logo Edicions del pirata