Llibres de lectura des d’uns 8 a 10 anys

Descobreix la varietat de llibres segons franja d’edat, sempre de forma orientativa i amb varietat de nivell lector.
Amb moltes il·lustracions a cada llibre i una gran selecció d’autors il·lustres catalans

El Pirata Groc (a partir de 8 anys): Hi trobarem tot tipus de contes (divertits, emotius, esbojarrats, amb animals, de gegantes, amb poemes, que passen a l’escola…).
Dins de la col·lecció també hi trobarem la sèrie El Pirata Bo amb de 2 títols sobre l’Èric, l’únic pirata bon jan de tots els mars.

Comissari Llampec (a partir de 8 anys): Podràs resoldre els casos en què es trobi implicat el nostre amic el Comissari Llampec? La solució la trobaràs dintre d’una lupa, amb les lletres al revés, al final de cada cas! Hauràs d’anar davant del mirall per poder llegir la solució o seràs prou hàbil per a llegir-la directament? La col·lecció també té títols per a partir de 10 anys.

Lectures per a 9 anys: Destaquem la col·lecció de gran èxit “Els embolics de la Judit i el Johan” d’Ester Farran.

El Pirata Verd: Tots els llibres estan il·lustrats. Hi trobarem un munt de novel·les de tot tipus i també reculls de contes. També hi trobarem les conegudes sèries Els BronsTalpirons i Ratolents i el Comissari Dietrich.

    • Els Brons: La sèrie consta de 3 volums de les fantàstiques aventures dels brons, els simpàtics follets invisibles per als humans.
    • Talpirons i Ratolents: La sèrie té 4 llibres de les esbojarrades aventures dels Talpirons, Ratolents i altres éssers estrafolaris i increïbles.
    • Comissari Dietrich: Sèrie de 2 títols del Comissari Dietrich i el seu fill Lukas. Serà difícil trobar una sèrie detectivesca tan ben tramada.

Recordeu que tenim propostes didàctiques dels llibres.