Llibres juvenils 

Col·lecció La Mar SaladaNovetats en llibres juvenils

Us presentem la nostra nova col·lecció, La Mar Salada, el vostre destí per a emocionants aventures literàries juvenils!

Submergeix-te en la nostra col·lecció amb emocionants títols que et portaran a explorar l’amor, la intriga i el misteri.

A La Mar Salada, oferim una selecció curada de llibres juvenils que et transportaran a mons vibrants i emocionants. Sigui que busquis romanticisme, misteri o simplement una bona dosi d’entreteniment, tenim alguna cosa per a tu.

Descobreix les nostres pàgines i deixa que les històries et portin a llocs que només la imaginació pot assolir.

No esperis més per explorar el meravellós món de la lectura juvenil amb nosaltres!

La nostra nova col·lecció de llibres juvenils està especialment dirigida a lectors en l’etapa de l’adolescència, generalment a partir dels 13 anys.

Aquests llibres parlen de temes rellevants i experiències pròpies d’aquesta etapa de la vida, com la identitat, les relacions interpersonals, els reptes socials, el descobriment personal i el creixement emocional.

L’estil accessible i atractiu, i les seves trames, capturen l’interès i l’atenció dels joves lectors, sigui a través de la narrativa, la fantasia, la ciència-ficció, el misteri, els primers amors…

Els nostres llibres juvenils busquen entretenir i oferir reflexions significatives i promoure el desenvolupament intel·lectual i emocional dels joves.

Llibres juvenils, la mar salada

NOIA DESAPAREGUDA

Noia desapareguda és el primer llibre que va llançar la reina dels thrillers juvenils, Sophie McKenzie, i és imprescindible per als lectors que encara no han descobert aquest clàssic modern.

«No podràs parar de llegir» –The Independent

«Et mantindrà atrapat durant hores» –Sunday Express

«Si us plau, llegeix aquest llibre: és brillant!» –The Guardian

ALLÀ ON ET PORTI EL RITME

Inspirada en Persuasió de Jane Austen, Allà on et porti el ritme és una novel·la romàntica blanca juvenil fascinant sobre el primer amor i les segones oportunitats.

«Allà on et porti el ritme és un alè d’aire fresc literari! Un remix d’Austen ple d’un vibrant repartiment de personatges contra el frondós teló de fons de la petita illa de Tobago, els lectors animaran a la Reyna mentre navega pel dolor, somia a gran escala i s’enamora, i tot al so de dolços ritmes soca.» —Ibi Zoboi, autora supervendes del New York Times

«Una història d’amor amb ritmes clàssics i un ritme únic.» —Kirkus Reviews

I per completar la teva col·lecció de llibres, et recomanem aquest viatge d’autodescobriment i empoderament. Descobreix per què la pubertat pot ser emocionant i totalment positiva!