Llibres per a 10 anys

Col·leccions de llibres per a partir de 10 anys:

Tots els llibres tenen contes il·lustrats. Hi podrem llegir:
L’entranyable Comissari Llampec, reculls de contes, novel·les de fantasia, de detectius, màgiques, literàries i, fins i tot, aventures extraordinàries a l’espai!

  • El Pirata Verd: Tots els llibres estan il·lustrats. Hi trobarem un munt de novel·les de tot tipus i també reculls de contes. També hi trobarem les conegudes sèries Els BronsTalpirons i Ratolents i el Comissari Dietrich.
    • Els BronsLa sèrie consta de 3 volums de les fantàstiques aventures dels brons, els simpàtics follets invisibles per als humans.
    • Talpirons i RatolentsLa sèrie té 4 llibres de les esbojarrades aventures dels Talpirons, Ratolents i altres éssers estrafolaris i increïbles.
    • Comissari DietrichSèrie de 2 títols del Comissari Dietrich i el seu fill Lukas. Serà difícil trobar una sèrie detectivesca tan ben tramada.
  • Comissari Llampec: Podràs resoldre els casos en que es trobi implicat el nostre amic Comissari Llampec? La solució la trobaràs, al final de cada cas, dins d’una lupa i amb les lletres al revés! Hauràs d’anar davant del mirall per poder llegir la solució o seràs prou hàbil per a llegir-la directament? La sèrie Comissari Llampec també té títols per a partir de 8anys.

Recordeu que tenim propostes didàctiques dels llibres.

EL PIRATA VERD

 

COMISSARI LLAMPEC (A partir de 10 anys)