Llibres per a 9 anys

Col·leccions de llibres per a partir de 9 anys:

La Judith i el Johan és la col·lecció per a partir de 9 anys més divertida! Voleu saber quina una en faran la Judith i el Johan? Si us agrada riure, aquesta és la vostra col·lecció!

 

O perquè no llegir una fantàstica i inoblidable aventura, acompanyats de 3 dracs molt diferents: Un de malcarat, un de poruc com una mala cosa i un d’amistós i entrenyable?

Si teniu 9 anys, també us podeu llegir tots els llibres per a partir de 8 anys, i si us agrada molt llegir, perquè no provar de llegir els recomanats per a partir de 10 anys?

Col·leccions de llibres per a partir de 8 anys:

Tots els llibres tenen multitud d’il·lustracions. Hi podrem llegir:
El comissari Llampec, contes de tot tipus, poemes, i fins i tot les divertides aventures de dues superbruixetes -la Tina i la Mina-.

 • El Pirata Groc: Hi trobarem tot tipus de contes (divertits, emotius, esbojarrats, amb animals, de gegantes, amb poemes, que passen a l’escola…).
  Dins de la col·lecció també hi trobarem la sèrie El Pirata Bo (Sèrie de 2 títols sobre l’Èric, l’únic pirata bon jan de tots els mars).
 • Comissari Llampec: Podràs resoldre els casos en que es trobi implicat el nostre amic Comissari Llampec? La solució la trobaràs dintre d’una lupa, amb les lletres al revés, al final de cada cas! Hauràs d’anar davant del mirall per poder llegir la solució o seràs prou hàbil per a llegir-la directament? La col·lecció també té títols per a partir de 10 anys.
 • El Servei de Bruixeria de la Tina i la Mina: Les dues divertides Bruixes bones tenen un munt d’aventures màgiques.

Recordeu que tenim propostes didàctiques dels llibres.

EL PIRATA GROC

 

COMISSARI LLAMPEC

 

EL SERVEI DE BRUIXERIA DE LA TINA I LA MINA

 

Col·leccions de llibres per a partir de 10 anys:

Tots els llibres tenen contes il·lustrats. Hi podrem llegir:
L’entranyable Comissari Llampec, reculls de contes, novel·les de fantasia, de detectius, màgiques, literàries i, fins i tot, aventures extraordinàries a l’espai!

 • El Pirata Verd: Tots els llibres estan il·lustrats. Hi trobarem un munt de novel·les de tot tipus i també reculls de contes. També hi trobarem les conegudes sèries Els BronsTalpirons i Ratolents i el Comissari Dietrich.
  • Els BronsLa sèrie consta de 3 volums de les fantàstiques aventures dels brons, els simpàtics follets invisibles per als humans.
  • Talpirons i RatolentsLa sèrie té 4 llibres de les esbojarrades aventures dels Talpirons, Ratolents i altres éssers estrafolaris i increïbles.
  • Comissari DietrichSèrie de 2 títols del Comissari Dietrich i el seu fill Lukas. Serà difícil trobar una sèrie detectivesca tan ben tramada.
 • Comissari Llampec: Podràs resoldre els casos en que es trobi implicat el nostre amic Comissari Llampec? La solució la trobaràs, al final de cada cas, dins d’una lupa i amb les lletres al revés! Hauràs d’anar davant del mirall per poder llegir la solució o seràs prou hàbil per a llegir-la directament? La sèrie Comissari Llampec també té títols per a partir de 8anys.

Recordeu que tenim propostes didàctiques dels llibres.

EL PIRATA VERD

COMISSARI LLAMPEC (A partir de 10 anys)