Contes per a 5, 6 i 7 anys

Lletra lligada, lletra d’impremta i lletra majúscula o de pal. La franja dels 5, 6 i 7 anys és l’edat clau en l’inici de la lectura més fluida. Descobriu les opcions que us oferim:

COL·LECCIÓ APRENDRE A LLEGIR

A la col·lecció Aprèn a llegir, hi ha 9 contes de lletra lligada i lletra de pal o lletra majúscula a la vegada, per a facilitar l’aprenentatge dels dos tipus de lletra. Estan dissenyats per als primers moments de lectura.

Com a producte especial podeu adquirir els nou contes de cop, amb descompte, i amb una motxilla de regal per a portar-los. Gaudiu-los!

COL·LECCIÓ EL DRAC PASQUAL DESCOBREIX EL MÓN

Cada llibre duu el drac Pasqual a un continent diferent del planeta Terra. Els llibres estan escrits en lletra lligada i pensats o bé per explicar o bé per llegir a partir de 5 o 6 anys.

ÀLBUMS IL·LUSTRATS

Llibres on les il·lustracions tenen una importància cabdal dins del context de la història. Podreu llegir aventures de pirates de la mà d’en Jonny Duddle,  l’Ot el Bruixot i molts més!

COL·LECCIÓ EL PETIT PIRATA

Amb una mica més de text que els contes d’Aprèn a llegir, contes amb lletra lligada i lletra d’impremta així com il·lustracions per a pintar.

COL·LECCIÓ EL TRESOR DEL PIRATA

Els contes estan dissenyats per a les primeres incursions en els contes amb només lletra d’impremta. Tenen moltes il·lustracions a color.