Llibres per 6 anys

Els més petits es mereixen començar a llegir amb contes pensats i dissenyats per fer-ho. Per això us proposem que us endinseu en les següents col·leccions:

Àlbums il·lustrats: Llibres on les il·lustracions tenen una importància cabdal pel context de la història. Podreu jugar a trobar les 7 diferències, podreu llegir aventures de pirates de la mà d’en Jonny Duddle, podreu descobrir el món a través del drac Pasqual i endevinar dites populars amb l’Ot el Bruixot!
Plou i Fa Sol: A la col·lecció Plou i Fa Sol, hi ha 9 contes de lletra lligada i lletra de Pal a la vegada, per a facilitar l’aprenentatge dels dos tipus de lletra. Hi ha il·lustracions a tot color en tots i cadascun dels llibres. Estan dissenyats per als primers moments de lectura. Podeu adquirir els nou contes de cop, amb descompte, i amb una motxilla de regal per a portar els contes. Gaudiu-los!
El drac Pasqual descobreix el món: Cada llibre duu el drac Pasqual a un continent diferent del planeta Terra. Els llibres estan escrits en lletra lligada i pensats o bé per explicar o bé per llegir a partir de 5 o 6 anys. Són la mar de divertits i interactius, fan preguntes als lectors.
El Petit Pirata: Amb una mica més de text que els contes de Plou i Fa Sol, els contes tenen lletra lligada i lletra d’impremta així com il·lustracions per a pintar. Estan ideats per a que els nens puguin comparar la lletra lligada amb la d’impremta i l’aprenguin amb més facilitat. Es pot visualitzar una pàgina de mostra a dins de la fitxa de cada un dels llibres.
El Tresor del Pirata: Els contes estan dissenyats per a les primeres incursions en els contes amb només lletra d’impremta. Tenen moltes il·lustracions a color intercalades amb el text per aconseguir que el text no acapari als lectors. És una col·lecció imprescindible per aconseguir habituar-se en la lectura.

COL·LECCIÓ ÀLBUMS IL·LUSTRATS

COL·LECCIÓ PLOU I FA SOL

COL·LECCIÓ EL DRAC PASQUAL DESCOBREIX EL MÓN

COL·LECCIÓ EL PETIT PIRATA

COL·LECCIÓ EL TRESOR DEL PIRATA