Política d’enviaments

Els enviaments es fan a Espanya (Península) amb les següents condicions:
Per compres de fins a 24,95€ total de la compra, el cost de l’enviament és de 5,99€ i tarda de 3-4 dies laborables, pot tardar més en èpoques de vacances i nadal.
Per compres iguals o superiors a 24,95€ total de la compra, el cost de l’enviament es de 0€ o gratuït per cada pagament.

Els enviaments a les illes Balears de fins a 24,95€ tenen un cost d’enviament de 7,99€ i tarda de 4-5 dies, pot tardar més en èpoques de vacances i nadal.
Per compres iguals o superiors a 24,95€ total de la compra, el cost de l’enviament es de 0€ o gratuït per cada pagament.

Els enviaments a les illes Canàries, Andorra i la resta del món estan disponibles mitjançant la pàgina web i el cost de l’enviament s’indicarà al final de la inscripció de les dades personals. El temps d’entrega també dependrà de la destinació, si és més de 72 hores s’avisarà al destinatari.

L’enviament es fa a través d’una companyia de transport externa a l’editorial, Edicions del Pirata no es fa responsable dels possibles retards un cop el producte s’ha enviat correctament.

En cas de desperfectes o manipulacions indegudes llegir l’apartat corresponent a Política de devolucions.

Al moment d’efectuar la comanda, s’ha de rebre un correu electrònic amb la informació facilitada de facturació i enviament i els productes adquirits. Aquest correu serveix com a comprovant de compra.

En cas de necessitar una factura, sol·liciteu-la al següent correu amb el número de comanda especificat i les dades necessàries.

editorial@edicionsdelpirata.cat

 


Mètodes de pagament

Tens els següents mètodes de pagament disponibles:

 • Targeta bancària gestionat per RedSYS per assegurar la seguretat en el procès de pagament. Accepta qualsevol variant de targeta bancària, mastercard, visa, etc.
 • Via Paypal. En el qual no ens fem responsables d’algun possible extra en el pagament cobrat per la companyia, fora de la despesa d’enviament.
 • Via BizumNou sistema de pagament que permet facilitar les compres fetes des de telèfons mòbils, només cal tenir-ho instal·lat al teu dispositiu, indicar el teu número de telèfon, introduir la clau Bizum i validar-ne l’operació. Així de fàcil!
 • Transferència Bancària. Se us facilitarà el núm. de CC un cop confirmada la comanda. És el procés més lent, ja que fins que no rebem l’ingrés o bé un comprobant del client, no realitzarem l’enviament.

 


Política de devolucions

Per norma general, es disposa de 20 dies per poder retornar la comanda realitzada a la pàgina web.

 • Si el producte comprat a la web no es correspon amb el que s’ha rebut, Edicions del Pirata es farà càrrec dels costos d’enviament de la comanda errònia: tant de l’enviament al domicili del comprador com del retorn a l’editorial. Posa’t en contacte amb nosaltres i concertarem la recollida i entrega del nou producte.
 • En el cas de rebre el producte obert, manipulat o bé amb defecte a causa del temps o causes externes, preguem ens ho notifiqueu de seguida a editorial@edicionsdelpirata.cat per poder demanar explicacions a la companyia de transports en concret i tornar a fer l’enviament del/s producte/es en qüestió.
 • En qualsevol altre cas de devolució, només es farà el reintegrament del preu del llibre, una vegada s’hagi rebut l’exemplar i s’hagi pogut comprovar el seu perfecte estat, descomptant les despeses d’enviament que es tingueren per a enviar la comanda al domicili del comprador i no fent-se càrrec de les despeses d’enviament sofertes pel comprador per a la devolució a l’editorial de la comanda.
  Caldrà enviar el producte a:
  EDICIONS DEL PIRATA
  c.Ribot i Serra, 162 Bis
  08208- Barcelona
  930940641
 • Si no s’ha rebut el paquet en els dies previstos, preguem que ens contacteu per poder consultar-ho i poder gestionar-ho.

Per qualsevol consulta escriviu-nos a: editorial@edicionsdelpirata.cat