Política de compres

Política d’enviaments

Els enviaments es fan exclusivament a Espanya (Península i illes) i Andorra.
Per compres de 7€ a 14,90€ de cost total de la compra, el cost de l’enviament és gratuït però l’enviament pot tardar fins a 15 dies.
Per compres iguals o superiors a 14,90€ de cost total de la compra, el cost de l’enviament es de 0€ o gratuït per cada pagament.
Per productes de menys de 7€ no es fan enviaments.

L’enviament es fa a través d’una companyia de transport externa a l’editorial, Edicions del Pirata no es fa responsable dels possibles retards un cop el producte s’ha enviat correctament. En cas de desperfectes o manipulacions indegudes llegir l’apartat corresponent a Política de devolucions.

L’enviament inclou la factura de compra per la seguretat de rebre allò comprat.


Mètodes de pagament

Tens tres mètodes de pagament disponibles:

 • Targeta bancària gestionat per RedSYS per assegurar la seguretat en el procès de pagament. Accepta qualsevol variant de targeta bancària, mastercard, visa, etc.
 • Via Paypal. En el qual no ens fem responsables d’algun possible extra en el pagament cobrat per la companyia, fora de la despesa d’enviament.
 • Transferència bancària:  Et facilitarem el nostre compte bancari. Si us plau, utilitza l’ID de comanda com a referència del pagament. No enviarem la comanda fins que el pagament no s’hagi abonat al nostre compte.


Política de devolucions

Per norma general, es tenen 20 dies per poder retornar la comanda realitzada a la pàgina web.

 • Si el producte comprat a la web no es correspon amb el que s’ha rebut, Edicions del Pirata es farà càrrec dels costos d’enviament de la comanda errònia: tant de l’enviament al domicili del comprador com del retorn a l’editorial. Per poder fer-ho, serà necessari que s’afegeixi un comprovant de l’import de les despeses d’enviament.
 • En el cas de rebre el producte obert, manipulat o bé amb defecte a causa del temps o causes externes, preguem ens ho notifiqueu de seguida al: editorial@edicionsdelpirata.cat per poder demanar explicacions a la companyia de transports en concret i tornar a fer l’enviament del/s producte/es en qüestió.
 • En qualsevol altre cas de devolució, només es farà el reintegrament del preu del llibre, una vegada s’hagi rebut l’exemplar i s’hagi pogut comprovar el seu perfecte estat, descomptant les despeses d’enviament que es tingueren per a enviar la comanda al domicili del comprador i no fent-se càrrec de les despeses d’enviament sofertes pel comprador per a la devolució a l’editorial de la comanda.
  Caldrà enviar el producte a:EDICIONS DEL PIRATA
  c.Ribot i Serra, 162 Bis
  08208- Barcelona
  930940641 | 677716061

Per qualsevol consulta encriure’ns a: editorial@edicionsdelpirata.cat