quadern estiu, memòria elefant, picanyol, quadern estiu, quadern vacances, passatemps 5 anys, passatemps 6 anys

 

Quaderns d’entreteniment per les vacances d’estiu o Setmana Santa creat per en Picanyol amb exercicis pensats pel desenvolupament de la curiositat, la millora de l’intelecte, la comprensió lectora i la concentració dels infants, podriem dir que són passatemps, però d’allò més lucratius pels petits.

Els infants no ho veuen com uns deures, sino com un entreteniment molt divertit

 

 

 

 

memòria elefant, picanyol, quadern estiu, quadern vacances, passatemps 5 anys, passatemps 6 anys

 

Recomanat per les vacances de l’escola

Hi ha tres danabol opcions disponibles:Wie Sie Ihr Bodybuilding-Training und Ihre Ernährung bei Bodybuilding gegen Pandemien schützen können fildena super active 2017 neue sommermarke herren baumwollshorts wadenlänge fitnessstudios fitness bodybuilding casual jogger workout marke sport kurze hosen.

 

memòria elefant, picanyol, quadern estiu, quadern vacances, passatemps 5 anys, passatemps 6 anys

També disponible en castellà

 


El seu autor, PICANYOL, és un referent del còmic català i dels exercicis per a nens de qualitat educativa

És difícil trobar un artista que hagi marcat la infància de tants i tants nens com en Picanyol. La veritat és que la seva creativitat i el seu treball laboriós i constant han permès que diverses generacions puguin haver crescut llegint les seves narracions, sempre acompanyades de les característiques il·lustracions enginyoses i plenes de detalls. El seu personatge més famós, sens dubte, és l’Ot el bruixot però la feina del prolífic Picanyol és molt i molt més àmplia.