Contes en lletra manuscrita per descobrir el món

El drac Pasqual és una col·lecció de lletra lligada a on es descobreixen els continents del planeta Terra de forma divertida i amena.

Els llibres són interactius, ja que el mateix protagonista fa preguntes als lectors.

“Sens dubte, El drac pasqual descobreix el món és una col·lecció molt completa: entretinguda, amb bons valors, educativa i interactiva.”

Pekeleke

 

lletra lligada contes, el drac pasqual descobreix el mon, drac pasqual, aprendre els continents, llibres infantils, contes educatius,

Aprendre a llegir amb lletra lligada

Són llibres divertits i interactius. Cada conte és d’un continent diferent de la Terra.


Sobre la col·lecció

Literatil – “Els relats són convincents. Són tots coherents. Són tots coincidents. Descripcions similars dibuixen un mateix monstre. Descripcions semblants perfilen una mateixa personalitat. Així doncs, sembla real. Un drac! Un drac ens ha vingut a visitar!”

Espacio de Roli – “En algunes parts de la història es demana al lector que respongui preguntes o assoleixi reptes, així que crea una connexió especial amb ell. Aquesta interacció ajuda a mantenir-se motivat i amb ganes d’aprendre.”

Educadiver – “Max Olivetti ens mostra amb en Pasqual un nen drac, amb un llenguatge de nen, preguntes de nen i vivències de nen. Això ajuda els primers lectors en la comprensió del text, ja que en Pasqual explica les seves aventures tal i com ho faria l’amic del pupitre del costat.”

Crianza con apego – “El protagonista parla directament als lectors, els convida a participar (cantant o dibuixant) i, en ocasions, fins i tot els fa algunes preguntes.”

 

lletra lligada, drac pasqual, descobreix món, lletra lligada, llibres nens, geografia, llibres 5 anys, llibres 6 anys,