Col·lecció El Tresor del Pirata

Col·lecció El Tresor del Pirata: Recull de històries amb humor, sentiment i tradició el text és en lletra d’impremta i les il·lustracions a color i molt dinàmiques, ideal per 7 anys.

 


Col·lecció El Pirata Carbassa

Col·lecció El Pirata Carbassa: Els contes d’aquesta col·lecció són curtets, tenen un vocabulari i unes expressions que s’adapten al nivell de lectura de l’edat de 7 anys. La lletra és clara i entenedora ja que en aquesta edat, no fa massa que s’ha començat a llegir en lletra d’impremta. Hi ha rondalles meravelloses, contes esbojarrats i divertits, contes amb reialmes amenaçats per ogres i d’altres i també d’altres escrits amb sensibilitat i tendresa. Cada llibre conté moltes il·lustracions en blanc i negre. És la col·lecció perfecte per començar a endinsar-se dins de les novel·les infantils.

 


Lots de llibres de 7 anys per regalar


Àlbums il·lustrats per 7 anys

Àlbums il·lustrats: Aquí hi trobareu àlbums il·lustrats on el text està en lletra d’impremta i, per tant, es recomanen a partir de 7 anys. Tot i que s’ha de reconèixer que, gràcies a unes magnífiques il·lustracions, no és estrany veure adults comprant-se’ls per ells!

Recordeu que tenim propostes didàctiques dels llibres.